Zöldséges hidegtálak és vendégvárók húsvétra

A húsvéti asztalon legyen idén minél több zsenge, friss zöldségből készült fogás, ne csak a nyuszinak hagyjunk répát! A sonka mellé is elférnek a zöldséges hidegtálak és vendégvárók!

Válasszunk zöldséges húsvéti hidegtálat és vendégvárókat a Nosalty receptgyűjteményéből, egészen biztosan nem bánjuk meg, ha idén az ünnepi asztalra több saláta, zöldségfasírt vagy éppen színes tavaszi saláta kerül. Répa, retek, újhagyma, sok-sok sajt is elfér a sonka mellé, a klasszikusokról nem is beszélve! Ne maradjunk zöldséges húsvéti vendégvárók nélkül:

  1. 1.

    Sonkás-sajtos rösztitekercs

  2. 2.

    Fullos petrezselyemsaláta

  3. 3.

    Aszpikos sonkaterrine

  4. 4.

    Retró kaszinótojás

  5. 5.

    Tavaszi saláta

  6. 6.

    Vega golyók tejfölös mártogatóssal

  7. 7.

    Húsvéti őzgerinc minden jóval

  8. 8.

    Szuperfriss vegán zöldségsaláta nem csak húsvétra

  9. 9.

    Parmezános sült répák

  10. 10.

    Elegáns újhagyma-„karika”

Még több zöldséges húsvéti fogás itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek