TOP 11 filléres sütemény a hónap végére

Hó végén igyekszünk mindannyian takarékoskodni, de az édes élvezetekről ilyenkor sem kell lemondanunk!

Hó végén kicsit szűkebbre vesszük kiadásainkat - ez viszont nem jelenti, hogy ne készíthetnénk addig is finom és tápláló ételeket. Még a süteményekről sem kell lemondanunk! Keressük meg azt a receptet, amihez a legtöbb hozzávaló amúgy is mindig megtalálható otthon. Használjunk olcsó idénygyümölcsöket, szemezgessünk a lekvárokból, és nézzünk szét a fagyasztóban is.

  1. 1.

    Méteres almás kalács

  2. 2.

    Kullogó

  3. 3.

    Áfonyás muffin Csupasüti konyhájából

  4. 4.

    Vaníliás karika

  5. 5.

    Amerikai krémes Mandi konyhájából

  6. 6.

    Diós-almás tekert

  7. 7.

    Gőzön főtt bukta

  8. 8.

    Grízes-mézes süti

  9. 9.

    Kráfli

  10. 10.

    Fodros-meggyes keksztekercs

  11. 11.

    Dióba mártott linzerkoszorú

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Egyszerű csokis perec

Igen, ezt a retro édességet otthon, a saját konyhánkban is elkészíthetjük: omlós tésztája, roppanós csokiborítása rögtön visszarepít minden beleharapót a rég elfeledett ...

Sajtos perec omlósan

A legédesebb sós vendégváró receptjét találhatjuk itt: a klasszikus sajtos perecét. Omlós tésztából készül, kiszúrásához egy különleges forma kell, de ezt leszámítva ...

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...