12 dagira tömött hús, amiből szinte kifolyik a töltelék

Sajttal, gombával, spenóttal, ricottával, aszalt szilvával, főtt tarjával, tojással, májjal? Válaszd ki a tölteléket, és töltsd pufira a húst!

  1. 1.

    Spenótos-ricottás bevagdosott csirkemell

  2. 2.

    Mozzarellás-lilahagymás töltött sertéscomb

  3. 3.

    Baconbe tekert pulykamell borban

  4. 4.

    Labancpecsenye

  5. 5.

    Aszalt szilvával töltött csirkecomb

  6. 6.

    Fokhagymás sajttal töltött rántott hús

  7. 7.

    Töltött pecsenyecomb

  8. 8.

    Zöldfűszeres morzsával töltött csirkecombok

  9. 9.

    Csontolt töltött csirkecomb

  10. 10.

    Bojtárpecsenye

  11. 11.

    Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

  12. 12.

    Zöldséges-májas töltött dagadó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...