12 dagira tömött hús, amiből szinte kifolyik a töltelék

Sajttal, gombával, spenóttal, ricottával, aszalt szilvával, főtt tarjával, tojással, májjal? Válaszd ki a tölteléket, és töltsd pufira a húst!

  1. 1.

    Spenótos-ricottás bevagdosott csirkemell

  2. 2.

    Mozzarellás-lilahagymás töltött sertéscomb

  3. 3.

    Baconbe tekert pulykamell borban

  4. 4.

    Labancpecsenye

  5. 5.

    Aszalt szilvával töltött csirkecomb

  6. 6.

    Fokhagymás sajttal töltött rántott hús

  7. 7.

    Töltött pecsenyecomb

  8. 8.

    Zöldfűszeres morzsával töltött csirkecombok

  9. 9.

    Csontolt töltött csirkecomb

  10. 10.

    Bojtárpecsenye

  11. 11.

    Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

  12. 12.

    Zöldséges-májas töltött dagadó

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...