r
Nosalty Logó

Bojtárpecsenye

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Vicikó
Bojtárpecsenye
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 42% Zsír
Összesen 1777 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 42% Zsír
Összesen 7100 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 42% Zsír
Összesen 425 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 42% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.1 g

Zsír

  • Összesen
    159 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    48 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1591.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    70 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    439 mg
  • Nátrium
    930 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    133.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    124 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    52 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    211 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    125 micro
Összesen 1777 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 42% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    200.4 g

Zsír

  • Összesen
    636.1 g
  • Telített zsírsav
    107 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    263 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    190 g
  • Koleszterin
    834 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6365 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    281 mg
  • Kálcium
    329 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    226 mg
  • Foszfor
    1754 mg
  • Nátrium
    3720 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    150.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    532.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    497 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    27 micro
  • E vitamin:
    208 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    47 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    232 micro
  • Kolin:
    844 mg
  • Retinol - A vitamin:
    490 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    501 micro
Összesen 7100 kcal
  • 13% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 42% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    38.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    382.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    223 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    32 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 425 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket kb 1/2 cm vastagra (kb tenyérnyi nagyságúra) kiklopfoljuk, és besózzuk.
  2. A juhtúrót a vajjal és borssal alaposan kikeverjük (+ egy saját tanács: a tálkában, amiben kevertük, most osszuk el a juhtúrót 8 részre, így minden szeletre egyforma mennyiségű krém jut majd).
  3. A hússzeletek egyik felére rákenünk egy adag krémet, a másik felét ráhajtjuk, és fogvájóval összetűzzük (én 3 db-ot használtam minden szeletre).
  4. Szokásos módon, liszt, tojás, zsemlemorzsa, panírozzuk.
  5. Az olajat megforrósítjuk, a szeleteket beletesszük, időnként óvatosan megfordítva, kb. 7-8 perc alatt megsütjük.
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 422
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 35
  • Össznézettség: 99053
  • Feltöltés dátuma: 2014. október 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bojtárpecsenye
Vicikó 251 recept

Egy finom variáció, a "sima" rántott szeletre. Marhahúsból, ami igazán omlós, juhtúrókrémmel töltve, petrezselymes burgonyapürével. Szerintem nem fog nagy csalódást okozni, ha valaki elkészíti! ;) Hargitai György egyik jó receptje, a sok közül.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...