11 ízes leves, amiben fellelhető a tavasz legjava

Tavaszi levesből nincs hiány itt nálunk az oldalon: megannyi könnyed húsos, zöldséges receptúra várja, hogy elkészítsd, hogy felhasználd hozzá a szezon legzsengébb alapanyagait. Mire vársz hát?

Bármi lehet tavaszi leves, ami kellő mennyiségben tartalmazza a szezon zsenge zöldségeit, ami frissességével felébreszti az őt kanalazót, ami teljes tányérszélességével azt hirdeti: újra itt a jó idő! Az alábbi listában csupa ilyen tavaszi leves gyűlt össze, hogy akinek foga fűlik a témához, bátran el tudjon készíteni egy-egy kondérral a legfinomabb levekből.

  1. 1.

    Sült karfiolos leves

  2. 2.

    Fehérboros tavaszi zöldségleves sajttal

  3. 3.

    Kapros spárgaleves halgombóccal

  4. 4.

    Minestra maritata, az olasz esküvői leves

  5. 5.

    Citromos karalábéleves

  6. 6.

    Parmezános-spenótos csicserileves

  7. 7.

    Medvehagymás-pórés burgonyakrémleves

  8. 8.

    Medvehagymás csalánleves tojásmetélttel

  9. 9.

    Libaleves tavasziasan medvehagymás maceszgombóccal

  10. 10.

    Vegalegény-fogó leves

  11. 11.

    Kapros cukkinileves tojással

Még több tavaszi leves itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...