Szülinapi torták 200 kalóriából

Na persze nem az egész torta ennyi, csak egy adagja. De azért az sem rossz, ugye?

Fogyókúránk idején sem sem kell mindenképpen lemondanunk a születésnapunk megünnepléséről, csak jól kell választani az alapanyagok, receptek közül.

Ehhez nyújt most segítséget az alábbi, adagonként kevesebb, mint 200 kalória energiatartalmú tortákat listázó receptgyűjtemény. Készítsétek el szeretteiteknek vagy ha ti vagytok az ünnepeltek küldjétek át a linket az illetékeseknek!

Én mindegyiket végigenném, kár, hogy csak egyszer van az embernek születésnapja egy évben!

Olvastad már?

Top 11 szénhidrátszegény desszert

  1. 1.

    Expressz meggyes csokitorta

  2. 2.

    Gyümölcsös pavlova torta

  3. 3.

    Epertorta fehér csokis piskótával

  4. 4.

    LowCarb sós karamellás csokoládétorta

  5. 5.

    Poharas erdei gyümölcstorta Csupasütitől

  6. 6.

    Meggyjoghurtos torta

  7. 7.

    Mézes túrótorta

  8. 8.

    Málnazselés diabetikus túrótorta

  9. 9.

    Répatorta gluténérzékenyeknek

  10. 10.

    Málnahabos torta

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...