r
Nosalty Logó

Gyümölcsös pavlova torta

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
Évi néni
Gyümölcsös pavlova torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
140 °C
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 1% Zsír

Pavlova

Feltét

Összesen 161 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 1% Zsír

Pavlova

Feltét

Összesen 483 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 1% Zsír

Pavlova

Feltét

Összesen 69 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Magnézium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    1.3 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    3 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    132.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    20 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.6 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    118.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    205 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 161 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Magnézium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.8 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    396.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    206 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.8 g
  • Cukor
    86 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    354.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    98 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    83 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    614 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 483 kcal
  • 3% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Magnézium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.2 g

Zsír

  • Összesen
    0.5 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    1 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    56.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    6 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    9 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.8 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    8 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 69 kcal

Hozzávalók

Pavlova

Feltét

Elkészítés

Pavlova

  1. A tojásfehérjét egy csipet sóval lágy habbá verünk, majd hozzáadva a gyümölcs porcukrot és a borecetet fényes, kemény habot verünk belőle.
  2. A sütőt előmelegítjük 140 fokra, alul-felül sütésen.
  3. Szilikonos sütőpapírt terítünk egy sütőlapra, és a habot rákanalazzuk úgy, hogy a közepén egy kis üreg maradjon, ahova majd a gyümölcsöket töltjük. Az előmelegített sütőben 45-50 perc alatt kiszárítjuk. Akkor jó, ha a kérge roppan, de belül még lágy.
  4. A sütőből kivéve lehűtjük.

Feltét

  1. A gyümölcsöket meghámozzuk, vékonyra szeleteljük, a kihűlt torta közepére halmozzuk.
  2. A lemon curd-öt habzsákból csillagcsővel a torta szélére nyomjuk díszítésként.
  • Sütés hőfoka: 140 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2039
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyümölcsös pavlova torta
Évi néni 1830 recept

Volt néhány maradék tojásfehérjém, amit el szerettem volna használni. Ez készült belőle.

Hozzávalók

Pavlova

Feltét

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...