15 különleges, ázsiai fűszerezésű étel, ami a szójaszósztól szárnyal

Sokunk konyhájába beköltözött már az ázsiai kontinens mindennapi kedvence, a szójaszósz. A sötét, komplex ízű öntet képes a legegyszerűbb fogást is ízben megsokszorozni, ha még nem tettük, vegyünk egy üveggel mi is a kamrapolcra.

  1. 1.

    Banh Mi Xiu Mai – vietnami húsgolyós szendvics

  2. 2.

    Korianderes uborkasaláta

  3. 3.

    Pirított, ropogós csicseriborsó

  4. 4.

    Gyors chow mein

  5. 5.

    Füstös répalazac

  6. 6.

    Csípős koreai coleslaw

  7. 7.

    Sokzöldséges pad thai kacsamellel

  8. 8.

    Szezámos ázsiai csirkeszárnyak

  9. 9.

    Tso tábornok isteni csirkéje

  10. 10.

    Japán uborkasaláta

  11. 11.

    Gyömbéres soba tofuval

  12. 12.

    Ázsiai medvehagymás palacsinta

  13. 13.

    Édes-savanyú csirke egyszerűen

  14. 14.

    Kínai csípős-savanyú leves

  15. 15.

    Kínai pirított tészta csirkével

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha pénzt spórolnátok a bolti kencéken, készítsétek el McMenemy Márk...

Idén ősszel is igen enyhe az idő, így nyugodtan tervezhetünk nagy sétákat és kirándulásokat a szabadba. A természetjáráshoz pedig szendvics is dukál, hiszen egy mindenféle földi jóval megpakolt szendó remek ebéd lehet egy kirándulós napon. Fontos azonban, hogy laktató és tápláló is legyen - szerencsére Márk pont egy ilyen receptet hozott nektek!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek