-
1.
Banh Mi Xiu Mai – vietnami húsgolyós szendvics
-
2.
Korianderes uborkasaláta
-
3.
Pirított, ropogós csicseriborsó
-
4.
Gyors chow mein
-
5.
Füstös répalazac
-
6.
Csípős koreai coleslaw
-
7.
Sokzöldséges pad thai kacsamellel
-
8.
Szezámos ázsiai csirkeszárnyak
-
9.
Tso tábornok isteni csirkéje
-
10.
Japán uborkasaláta
-
11.
Gyömbéres soba tofuval
-
12.
Ázsiai medvehagymás palacsinta
-
13.
Édes-savanyú csirke egyszerűen
-
14.
Kínai csípős-savanyú leves
-
15.
Kínai pirított tészta csirkével
15 különleges, ázsiai fűszerezésű étel, ami a szójaszósztól szárnyal
Sokunk konyhájába beköltözött már az ázsiai kontinens mindennapi kedvence, a szójaszósz. A sötét, komplex ízű öntet képes a legegyszerűbb fogást is ízben megsokszorozni, ha még nem tettük, vegyünk egy üveggel mi is a kamrapolcra.