13 szaftos és izgalmas GOMBÁS HÚS, amit imádni fogtok

A gombás húsételek ötlete mindig jól jön, ha viszonylag gyorsan szeretnétek jót és kiadósat enni. Variáld az elkészítési módot és a húsfajtákat is, hogy picit se legyen unalmas!

  1. 1.

    Gombás-fehérboros csirkecomb

  2. 2.

    Gombás-rozés marha

  3. 3.

    Stroganoff hátszínből

  4. 4.

    Barbecue szószos csirkemellcsíkok gombával

  5. 5.

    Szaftos aprópecsenye marhából

  6. 6.

    Szaftos gombás csirke

  7. 7.

    Gombás-fehérboros csirkecombok

  8. 8.

    Gombás paprikás szelet

  9. 9.

    15 perces gombás csirkemell

  10. 10.

    Csirke mode brasseur

  11. 11.

    Fehérboros-gombás pulykaragu

  12. 12.

    Pulykamedálok szegfűgombával

  13. 13.

    Gombás csirkemáj paszternákpürével és párolt zöldségekkel

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...