12 éhségűző sós sütemény, amibe ZÖLDSÉGEKET pakoltunk

A nagyobb étkezések előtt bármikor az asztalra tehetünk egy tál sós süteményt, amivel csillapíthatjuk a családtagok éhségét. Ráadásul ezek a falatkák tele vannak zöldségekkel, így még jobban járunk velük.

  1. 1.

    Fokhagymás-sajtos csiga zöldfűszeres tejföllel

  2. 2.

    Paradicsomos csavarások

  3. 3.

    Brokkolis krémsajtos táskák

  4. 4.

    Medvehagymapestos kifli

  5. 5.

    Spenótos csigatornyok

  6. 6.

    Spárga kabátban

  7. 7.

    Gombás párna

  8. 8.

    Hagymás-tejfölös vajas omlós tészta

  9. 9.

    Gombás-káposztás hasé

  10. 10.

    Juhtúrós paradicsomos leveles

  11. 11.

    Spenótos-túrós holdacskák

  12. 12.

    Káposztás párna

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...