Sós nudli, gnocchi, angyalbögyölő: ezek a kifejezések mind ugyanarra az ételre utalnak, a krumpliból és lisztből gyúrt tésztára, pontosabban az abból formált kis gombócokra, hurkákra és kukacokra, amelyek kivételesen nem a megszokott édes köntösben kerülnek a tányérra. De akkor mégis hogyan? Paradicsomszószba sütve, sajtba fojtva, zöldségekkel pirítva jönnek a sós nudlik, készítsük el a kedvencünket!
-
1.
Burgonyás sült nudli sült savanyúkáposztával és baconnel
-
2.
Angyalbögyölő vagy pöcsmácsik – azaz nudli háromféleképpen
-
3.
Céklás gnocchi
-
4.
Hagymás-baconös nudli
-
5.
Bazsalikomos gnocchi zelleres paradicsomszósszal
-
6.
Gnocchi ai funghi, az őszi gombás gnocchi
-
7.
Mángoldos gnocchi vörösboros paradicsomszósszal
-
8.
Sütőtökös gnocchi sajtmártással
-
9.
Diós nudli cheddar sajttal
Még több sós nudli vár itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!