10 ízektől kicsattanó sós csiga, ami azonnal elcsábít

Ha egy finom reggelire vagy uzsonnára vágysz, akkor dobj össze egy isteni sós csigát, amiben többek között sonka, medvehagyma és sajt felel majd azért, hogy biztosan jóllakj.

Mit szólnál egy olyan fullos sós csigához, amiben rengeteg sajt, sonka és a te kedvenceid is helyet kaphatnak. Jól esne reggelire vagy uzsonnára, ugye? Szerintünk biztosan! Most mutatunk neked bacönös, triplasajtos és gombás finomságot is. Nálad melyik sós csiga lesz a befutó?

  1. 1.

    Triplasajtos pizzás csiga

  2. 2.

    Sonkás-tojásos csigatorta

  3. 3.

    Gombás-paradicsomos csiga

  4. 4.

    Baconös-kukoricás-sajtos csiga

  5. 5.

    Sajtos-medvehagymás tekercsek

  6. 6.

    Pizzás csiga

  7. 7.

    Marharagus csiga

  8. 8.

    Pizza csigák Glaser konyhájából

  9. 9.

    Sonkás csiga

  10. 10.

    Medvehagymás-fetás falatok

Még több sós csiga itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...