14 kedvenc SÓS aprósütitek, amiket bekapkodhatnak a vendégek

A sok-sok cukros édesség mellé nem árt, ha készülünk valamilyen önmagát etető sós csodával is: hadd ámuljon el a család és/vagy a vendégsereg!

  1. 1.

    Sajtos rúd Katharosz konyhájából

  2. 2.

    Sajtos rágcsálnivaló

  3. 3.

    Sajtos-túrós graham-tallér szeletelt mandulával megszórva

  4. 4.

    Juhtúrós-sajtos rúd

  5. 5.

    Almás-húsos hasé cheddarral

  6. 6.

    Fokhagymás-sajtos csiga zöldfűszeres tejföllel

  7. 7.

    Gluténmentes szezámmagos-mákos kréker

  8. 8.

    Négysajtos stangli

  9. 9.

    Túrós kocka Andi konyhájából

  10. 10.

    Gluténmentes szalonnás ropogtatnivaló

  11. 11.

    Sajtos-tökmagos rúd

  12. 12.

    Eszméletlen sajtos golyók

  13. 13.

    Tökéletes sós teasütemény

  14. 14.

    Sütőtökös pogácsa

*Elindult a Nosalty Ünnepi Receptversenye, keressük az idei karácsony legizgalmasabb receptjeit!*

Legyél Te az Ünnepi fogások inspirációs forrása! 2021. december 8. és 2022. január 7. között töltsd fel kedvenc ünnepi fogásod receptjét akár az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerj egy Philips konyhai mixert, vagy a Nosalty csomagok egyikét!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...