Házi savanyúságot készíteni remek móka, és különleges élményt ígér, amellett, hogy a fermentálás, savanyítás irtó egészséges tartósítóeljárás. Spárga, káposzta, gomba, paradicsom, répa, lilahagyma és készülhet, télen-nyáron finom a házi savanyúság!
-
1.
Fermentált rókagomba
-
2.
Vietnami savanyított jégcsapretek és répa – Do Chua
-
3.
Fermentált spárga
-
4.
Gyors maradékmentő savanyúság
-
5.
Savanyított zöldparadicsom
-
6.
Csalamádé télire
-
7.
Mangós kimchi
-
8.
Senmaizuke (Japán pácolt vajrépa)
-
9.
Mézes–fehérborecetes sárgarépa
-
10.
Ecetes lila hagyma
-
11.
Fokhagymás-csilis savanyú cukkini olajban
-
12.
Svéd uborkasaláta, azaz pressgurka
Még több házi savanyúság itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!