A sajtos húsételek egy olyan külön alkategóriát képeznek a főfogások nagy és sokszínű csoportján belül, amit leginkább úgy lehetne jellemezni, mint csábítás a köbön. Hisz' nem elég, hogy a kedvenc csirkeételünket fogyaszthatjuk el, azt egy nagy adag olvadt, nyúlós sajttenger ölelésében tehetjük meg. A sajtos húsételeknél egyszerűen tényleg nem létezik jobb ebéd.
-
1.
Csirke cordon bleu sült burgonyával
-
2.
Sajtos-tejfölös tepsis karaj
-
3.
Sajtos csirke
-
4.
Háromsajtos csirkecombok baconnel
-
5.
Sajtos csirkemell, tejfölös pácban
-
6.
"Nem lehet abbahagyni” csirke – ahogy Peti készíti
-
7.
Csőben sült cukkinis csirkemell Glaser konyhájából
-
8.
Sajttal-sonkával töltött pulykamell
-
9.
Mátrai borzaska medálok
-
10.
Különleges bundában sült csirkemell
Még több sajtos húsétel itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!