11 bundázott zöldség, mely finomabb, mint a hús

Most, hogy roskadoznak a boltok és piacok a friss zöldségektől, érdemes ezeket jó magyar szokás szerint kirántani, ha nem kívánjuk a húst.

  1. 1.

    Rántott karfiol másképp

  2. 2.

    Joghurtbundás rántott cukkini

  3. 3.

    Rántott karfiol alaprecept

  4. 4.

    Cukkinichips mártogatóssal

  5. 5.

    Rántott patisszon remulád mártással

  6. 6.

    Jalapeno poppers

  7. 7.

    Rántott avokádó

  8. 8.

    Rántott hagymavirág

  9. 9.

    Padlizsánropogós tejfölbundában

  10. 10.

    Sült zöld paradicsom

  11. 11.

    Felmosórongy-padlizsán

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...