12 aranybarnára rántott étel, amit vasárnap ebédidőben ropogtathatsz

A liszt-tojás-zsemlemorzsa örök hármasával szinte mindent bevonhatunk, hogy így, fantasztikusan ropogósra sülve kerüljenek az ebédasztalra. Jöhet a család, sőt, még a szomszédok is, hiszen ezekkel az ételekkel egy hadsereget is meg lehetne etetni.

  1. 1.

    Rántott halloumi

  2. 2.

    Rántott sajt baconös hasábburgonyával és tartármártással

  3. 3.

    Rántott patisszon remulád mártással

  4. 4.

    Rántott karfiol alaprecept

  5. 5.

    Tökéletes rántott hús, petrezselymes parázskrumplival

  6. 6.

    Rántott ponty kukoricapelyhes bundában

  7. 7.

    Joghurtbundás rántott cukkini

  8. 8.

    4 sajtos rántott golyók

  9. 9.

    Sonkakrémes rántott palacsinta

  10. 10.

    Rántott tilápiafilé zöldségekkel

  11. 11.

    Klasszikus rántott sajt

  12. 12.

    Rántott hagymavirág

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...