11 pulykamelles fogás, ha ezúttal nem csirkét ennél

Bár a csirke is remek, itt az ideje, hogy egy kis időre lecseréljük, és ezúttal pulykamellből készítsük a főfogást, mely garantáljuk, ugyanolyan finom lesz, ha nem jobb!

A legtöbbször csirkemellel készíted az ételeidet? Próbálj ki ezúttal mást, és készíts egy pulykamelles fogást! Biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz csalódni, és a család apraja nagyja örül majd a pulykamelles fogásnak.

  1. 1.

    Egyszerű pulykamell

  2. 2.

    Tolcsvai aprópecsenye

  3. 3.

    Fényezett pulykamell sült zöldségágyon

  4. 4.

    Provence-i pulykaérmék

  5. 5.

    Hagymás pulykamell

  6. 6.

    Sonkás-sajtos pulykatekercs

  7. 7.

    Pestos-cayenne pulykamell

  8. 8.

    Pulykaragu metélttel

  9. 9.

    Pisztáciás pulykamell bulgurral

  10. 10.

    Gesztenyével töltött pulykatekercs

  11. 11.

    Pulykamell sült céklával és mandarinos pirított gombával

Még több pulykamelles fogás itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...