11 pufira töltött zöldség, nehogy éhen maradj

Töltsd meg hússal vagy zöldségekkel és izgalmas gabonákkal a paradicsomot, a gombát, a batátát, a cukkinit vagy a padlizsánt!

  1. 1.

    Húsmentes töltött cukkini

  2. 2.

    Töltött paprika gombás árpagyöngyével (vegán verzió) - Karalyos Gábor

  3. 3.

    Mediterrán csicseriborsós édeskrumpli

  4. 4.

    Török töltött padlizsán

  5. 5.

    Paradicsomba töltött muszaka

  6. 6.

    Töltött padlizsán

  7. 7.

    Fűszeres töltött burgonya

  8. 8.

    Fűszeres, zöldséges rizzsel töltött paprika selymes paradicsommártásban

  9. 9.

    Töltött paradicsom és padlizsán

  10. 10.

    Pulykahússal töltött karalábé

  11. 11.

    Cukkinis töltött gombafejek

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...