Kukorica – friss íz, ami kell neked!

Itt a friss csöves kukorica, ez a legfinomabb. Gyerünk a piacra, szerezz be egy pár csövet, és indulhat is a játék: próbáld ki az összes, számodra új felhasználási módját!

Hiánygazdaságban szívesen felpattintasz egy kukoricakonzervet is, hiszen magyar viszonylatban talán ez az az alapanyag, amit a legjobban készítenek dobozba zárva, de most erre semmi szükség. Itt van a friss, zsenge csöves kukorica! Akár meg is főzheted a családnak, ahogy a mamádtól tanultad, vagy grillezheted, – ez a két legegyszerűbb módja, hogy gyorsan az asztalodra kerülhessen – , és mindenképpen finomabb lesz, mint konzerves társa. Mi most még több felhasználási lehetőséget mutatunk neked, próbáld ki ezeket is!

  1. 1.

    Párolt kukorica

  2. 2.

    Baconbe tekert grillezett kukorica

  3. 3.

    Sajtos-majonézes főtt kukorica

  4. 4.

    Mexikói quinoa saláta

  5. 5.

    Quinoával és fetával töltött paprika

  6. 6.

    Kukoricás cukkinifasírt

  7. 7.

    Csirkés fajitas

  8. 8.

    Cheddar pogácsa

  9. 9.

    Kukoricás lepénykék

  10. 10.

    Ananászos kemencés pizza

  11. 11.

    Chili sin Carne - a vegán chilis bab

  12. 12.

    Pórés kukoricaleves

  13. 13.

    Csirkés doria

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...