Hiánygazdaságban szívesen felpattintasz egy kukoricakonzervet is, hiszen magyar viszonylatban talán ez az az alapanyag, amit a legjobban készítenek dobozba zárva, de most erre semmi szükség. Itt van a friss, zsenge csöves kukorica! Akár meg is főzheted a családnak, ahogy a mamádtól tanultad, vagy grillezheted, – ez a két legegyszerűbb módja, hogy gyorsan az asztalodra kerülhessen – , és mindenképpen finomabb lesz, mint konzerves társa. Mi most még több felhasználási lehetőséget mutatunk neked, próbáld ki ezeket is!
-
1.
Párolt kukorica
-
2.
Baconbe tekert grillezett kukorica
-
3.
Sajtos-majonézes főtt kukorica
-
4.
Mexikói quinoa saláta
-
5.
Quinoával és fetával töltött paprika
-
6.
Kukoricás cukkinifasírt
-
7.
Csirkés fajitas
-
8.
Cheddar pogácsa
-
9.
Kukoricás lepénykék
-
10.
Ananászos kemencés pizza
-
11.
Chili sin Carne - a vegán chilis bab
-
12.
Pórés kukoricaleves
-
13.
Csirkés doria