12 finomság kelt tésztából, az alapoktól a különlegesekig

Legyen édes vagy sós, kelt tésztából elképesztően sokszínű süteményeket és péksüteményeket formázhatunk. Reggelire, uzsonnára vagy vacsorára, netán desszertnek: ezeket mind tudja a kelt tészta. Válogassunk kedvünkre a lenti listából!

  1. 1.

    Isteni finom, omlós, sajtos pogácsa

  2. 2.

    Igazi strandos lángos

  3. 3.

    Pizzatészta Jamie Oliver-től

  4. 4.

    Kelt koszorúk

  5. 5.

    Császárzsemle

  6. 6.

    Hétvégi kakaós csiga

  7. 7.

    Házi kenyérlángos

  8. 8.

    Töpörtyűs pogácsa Tündér konyhájából

  9. 9.

    Diós csigatorta

  10. 10.

    Kefíres lángos 1.

  11. 11.

    Szezámmagos minikiflik

  12. 12.

    Házi kifli kelesztés nélkül

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...