11 húsban gazdag tésztaétel, ami nem hagy üres gyomorral

Csupa olyan recept következik most, ami a húsos tészta kifejezést az abszolút maximumra pörgeti: darált hússal, szalonnával, kolbásszal telepakolt spagettik, makarónik és pennék állnak sorba csak azért, hogy megfőzzük őket ebédre. Ki mit választ?

Ha már egyszer húsos tészta készül a konyhában, akkor adjuk meg a módját a főzésnek, és rittyentsünk egy olyan ebédet, ami még a legnagyobb húsrajongókat is szavak nélkül hagyja majd. Vigyázat, nagyon komoly fogások következnek, nem ússzuk meg egy-két szelet gépsonkával, az összes alább következő húsos tészta tényleg, de tényleg HÚSOS!

  1. 1.

    Ellenállhatatlan paradicsomszósz húsgolyókkal

  2. 2.

    Timpano

  3. 3.

    Tejszínes-kolbászos tészta

  4. 4.

    Kolbászos carbonara

  5. 5.

    Kolbászos-sajtos tészta

  6. 6.

    Pizzaszószos főtt tészta ropogós kolbászkarikával

  7. 7.

    Clemenza húsgolyós-kolbászos spagettije a Keresztapából

  8. 8.

    Távol-keleti marhahúsos tészta

  9. 9.

    Húsgombóc paprikás-paradicsomos tésztával

  10. 10.

    Retró milánói makaróni

  11. 11.

    Csiperkegombás bolognai spagetti

Még több húsos tészta receptje vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...