15 ötlet, hogyan lődd el a megmaradt FŐTT TOJÁSOD

Kifőztél egy halom tojást, de kevesebb lett a sonka, így a nyakadon maradt? Unod magában? Megértjük, és segítünk, hogy még véletlenül se landoljon semmi a kukában! Főtt tojásos maradékmentés indul:

  1. 1.

    Spenótkrémleves Kriszti konyhájából

  2. 2.

    Avokádós tojássaláta

  3. 3.

    Avokádós-tojássalátás wrap

  4. 4.

    Karfiolsaláta Glaser konyhájából

  5. 5.

    Francia tojásleves

  6. 6.

    Sonkás-hagymás-tojásos rakott tészta

  7. 7.

    Tojáskrém Gréti konyhájából

  8. 8.

    Frankfurti zöld mártás

  9. 9.

    Krumplikosárkák Alhambra módra

  10. 10.

    Töltött dagadó Napfény és fűszertől

  11. 11.

    Laktató tonhalsaláta

  12. 12.

    Shoyu Ramen

  13. 13.

    Spenótfőzelék egyszerűen

  14. 14.

    Mindent bele rakott krumpli

  15. 15.

    Orosz hússaláta egyszerűen

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...