Ezek voltak a kedvenc karácsonyi receptjeitek 2016-ban

Rendszeresen utánajárunk, miket szerettetek leginkább karácsony táján az elmúlt évben, években - tavaly ezeket a leveseket, húsokat, halakat főztétek leginkább.

  1. 1.

    Mézes-narancsos csirkecomb

  2. 2.

    Párolt vöröskáposzta Helga konyhájából

  3. 3.

    Ropogós, omlós, sült kacsacomb - Vicikótól

  4. 4.

    Korhelysaláta

  5. 5.

    Baconszeletekbe göngyölt töltött csirkemell

  6. 6.

    Baconbe tekert pulykamell borban

  7. 7.

    Favágó leves

  8. 8.

    Sarkadi pecsenye

  9. 9.

    Sertésszűz Wellington módra

  10. 10.

    Halászlé 7. -bajai

  11. 11.

    Bébipulyka egészben sütve

  12. 12.

    Narancsos kacsa

  13. 13.

    Csirkemell őzgerincformában sütve 2.

  14. 14.

    Klasszikus töltött káposzta

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...