13 bomba jó BULGURvariáció ebédre vagy vacsorára

A bulgur, mely nem más, mint durvára tört, rostdús búza, más néven török rizs az egyik kedvenc alternatív gabonafélénk. Mindenhez illik, amihez a rizs is, próbáld ki, ha eddig nem tetted!

  1. 1.

    Bazsalikomos-mentás bulgur

  2. 2.

    Töltött padlizsán 7.- bulgurral töltve

  3. 3.

    Brokkolis-mogyorós bulgur

  4. 4.

    Gombás bulgur paradicsommal és sajttal

  5. 5.

    Karfiolos bulgursaláta

  6. 6.

    Színes bulgursaláta, pirított gombával

  7. 7.

    Csirkés bulgursaláta

  8. 8.

    Tonhalas bulgursaláta esztersilver konyhájából

  9. 9.

    Sáfrányos-zöldséges bulgur

  10. 10.

    Mozzarellás bulgursaláta

  11. 11.

    Kisir - török bulgursaláta Glasertől

  12. 12.

    Bulgur köftesi

  13. 13.

    Bulgursaláta kefires öntettel

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...