17 tökéletes leves fél óra alatt a cidrire

Hűvös, borongós idő. Muszáj forró leveseket enni, hát nem? Imádjuk őket, és észrevettük, hogy ahogy öregszünk, az érzés egyre fokozódik. 17 tipp!

  1. 1.

    Petrezselymes zellerkrémleves

  2. 2.

    Erzsi néni fokhagymakrémlevese

  3. 3.

    Négysajtos leves

  4. 4.

    Fokhagymás tojásleves

  5. 5.

    Sárgaborsó leves

  6. 6.

    Brokkolikrémleves pestoval

  7. 7.

    Sáfrányos karfiolleves (Karfiolleves 2.)

  8. 8.

    Hagymaleves háromfajta hagymából

  9. 9.

    Csípős-édes kókusztejes sárgarépa-krémleves

  10. 10.

    Sütőtök krémleves 9. - baconchipsszel, tejmentesen

  11. 11.

    Pórés kukoricaleves

  12. 12.

    Paradicsomleves, bazsalikomos mozzarella golyókkal

  13. 13.

    Palacsintaleves

  14. 14.

    Vaníliás-fahéjas szilvakrémleves

  15. 15.

    Francia krumplileves

  16. 16.

    Zöldségleves sajtgombóccal

  17. 17.

    Római köményes céklaleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...