15 tejföltől krémes ízletes leves

Ahogy öregszünk úgy válunk egyre levesesebbekké - Ti is? Imádjuk krémként, sok zöldséggel hússal, tejföllel is. Utóbbiakból most 17-et gyűjtöttünk, válogassatok!

  1. 1.

    Tejfölös-kolbászos krumplileves

  2. 2.

    Sajtkrémleves

  3. 3.

    Klasszikus csurgatott tojásleves

  4. 4.

    Meggykeszőce- Meggyleves 4.

  5. 5.

    Hideg tökkrémleves

  6. 6.

    Tárkonyos sertésraguleves 2.

  7. 7.

    Burgonyagombóc-leves

  8. 8.

    Csirkebecsinált ahogy Iluska készíti

  9. 9.

    Nyári bableves (Bableves 6.)

  10. 10.

    Zöldbableves sertéshússal

  11. 11.

    Magyaros gombaleves vajas galuskával

  12. 12.

    Kapros palócleves

  13. 13.

    Tejfölös karfiolleves

  14. 14.

    Brokkolikrémleves baconchips-szel

  15. 15.

    Pikáns hajdinás gombócleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...