14 szezonnyitó cseresznyés lepény, amivel nem lehet betelni

A meleg tavasznak köszönhetően beértek az első cseresznyék, amik sütisütésért kiáltanak. Ha nem tudnál dönteni, mit készítsél, segítünk választani!

  1. 1.

    Egyszerű cseresznyés tejpite

  2. 2.

    Könnyű cseresznyés clafoutis

  3. 3.

    Cseresznyés kevert tészta

  4. 4.

    Tejfölös-cseresznyés piskóta

  5. 5.

    Cseresznyés-mézes rácsos

  6. 6.

    Cseresznyés kocka Bettymami konyhájából

  7. 7.

    Pudingos-cseresznyés reszelt süti

  8. 8.

    Cseresznyés clafoutis ahogy lills készíti

  9. 9.

    Gyümölcsös piskóta cukor és zsiradék nélkül

  10. 10.

    Cseresznyés piskóta 2.

  11. 11.

    Meggyes-cseresznyés krémes piskóta

  12. 12.

    Cseresznyés-meggyes lepény

  13. 13.

    Joghurtos bögrés cseresznyés süti

  14. 14.

    Cseresznyés clafoutis

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...