14 mód, hogy új szintre emeld a sült csirkét

A sült csirke az egyik legnagyobb kedvenc, pont ezért nem árt néha variálni a megszokott receptúrán, és kipróbálni valami újat.

Egy új fűszerkeverék, egy új elkészítési technika vagy éppen egy új szósz - ezekkel egytől-egyig megváltoztathatod a hagyományos sültcsirke-receptedet, és csempészhetsz némi izgalmat az ízekbe. Ha kedvet kaptál a kísérletezéshez, akkor adunk hozzá receptet is! Ezzel a 14 fogással nehéz lesz melléfognod.

  1. 1.

    Mézes-narancsos csirkecomb

  2. 2.

    Jerk csirkecombok

  3. 3.

    Pikáns csirke egészben sütve

  4. 4.

    Sült csirkeszárnyak

  5. 5.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  6. 6.

    Panko chicken nuggets

  7. 7.

    Mézes-mustáros csirkecombok Gréti konyhájából

  8. 8.

    Szezámos csirkemell ázsiai salátával

  9. 9.

    Nikóziai sörös csirkecomb

  10. 10.

    Sóban sült csirkemell

  11. 11.

    Fekete mole

  12. 12.

    Egészben sült csirke Coook konyhájából

  13. 13.

    Vajas-citromos csirkecombok

  14. 14.

    Illatos, sült bébi csirke

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez az italkülönlegesség gyógyítja a testet: a Lidlben is megtalálod

Pár évvel ezelőtt már mi is felfigyeltünk a kombuchára, ami egyfajta gasztroőrületként jelent meg. Az utóbbi időben ismét feltörekvőben van ez a csodaital, mert számos jótékony hatása van a testre, ráadásul ízélménynek sem utolsó. A Lidlben most igen jó áron juthatunk hozzá, ha elég gyorsak vagyunk.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...