14 gyors sós és édes finomság, amit vihettek a sulis farsangi buliba

Ha farsangi buliba készültök, és a gyerkőcnek készítenél sós vagy édes finomságokat, innen válogass - ráadásul ezek gyorsan elkészülnek! 

Ha közeleg a farsangi buli, de még nem találtad ki, mit vigyetek a gyerekeknek és persze a felnőtteknek, most mutatunk pár sós és édes finomságot, amikkel gyorsan megvagy!

  1. 1.

    Brokkolis krémsajtos táskák

  2. 2.

    Kókuszgolyó burgonyából

  3. 3.

    Hideg kutya

  4. 4.

    Gyors lekváros levél

  5. 5.

    Sonkás-tormás-sajtkrémes csigák

  6. 6.

    Csokoládés kekszszalámi

  7. 7.

    Ropogós mákos-szezámos stangli

  8. 8.

    Keksztekercs Lindus konyhájából

  9. 9.

    Tejfölös kekszes süti Manna konyhájából

  10. 10.

    Sonkás falatok

  11. 11.

    Almás golyó mandulával

  12. 12.

    10 perces linzer

  13. 13.

    Kókuszcsók Helga konyhájából

  14. 14.

    Gyors pizzás csiga Annától

Tudtad?

2010 szeptemberétől iskolalátogatáshoz kötik a családi pótlék folyósítását: a 2009/2010-es tanévhez képest a 2015/2016-os tanévre jelentősen (62 százalékkal), 29 ezerről 11 ezerre csökkent az 50-nél több igazolatlan órával rendelkező tanulók aránya. 2015 szeptemberétől a rendszeres óvodába járás is feltétele a családi pótlék folyósításának.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...