13+1 sós nasi szilveszterre

Nektek is gondot okoz a sós süti kiválasztása a szilveszteri bulira? Ha igen, ezt megoldjuk! Összeválogattuk nektek a legjobb óévbúcsúztató sós sütiket!

A szilveszternek vannak bizonyos kötelező tartozékai. Egész malacot nem süt mindenki, sőt, sokan vannak, akik barátokkal ünnepelnek, és a lencsével sem fáradoznak. Mindegy azonban, hogy szűk körben vagy nagy társaságban búcsúztatjuk az óévet, valamilyen sós sütemény, ropogtatnivaló mindenképpen kell, hogy legyen a kezünk ügyében. Hogy idén mindenképpen jól válasszunk, hoztunk nektek 13 tökéletes példát!

  1. 1.

    Sajtos roló

  2. 2.

    Lala kifli

  3. 3.

    Gyors pizzás csiga Annától

  4. 4.

    Házmester stangli

  5. 5.

    Ropogós mákos-szezámos stangli

  6. 6.

    Olívás falatkák

  7. 7.

    Paprikás sajtos tallér

  8. 8.

    Olasz grissini

  9. 9.

    Gombás párna

  10. 10.

    Kefires sós süti

  11. 11.

    Sajtos golyó

  12. 12.

    Magvas perecek

  13. 13.

    Magvas-sajtos stangli

  14. 14.

    Fokhagymás csomó

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...