10 ünnepi halászlé karácsonyi próbafőzésre
Ahány ház, annyiféle halászlé. Minden családnak megvan a maga bejáratott receptje. Most tíz változatot hoztunk, hátha tudunk újat mutatni.
Ahány ház, annyiféle halászlé. Minden családnak megvan a maga bejáratott receptje. Most tíz változatot hoztunk, hátha tudunk újat mutatni.
Kívül enyhén roppanós, belül mégis eszméletlenül omlós sós rudak várnak, karakteres medvehagymával megspékelve. Utolsó pillanatos vendégvárónak tökéletes, ugyanis nem kell ...
Görög ízvilág ihlette ezt a gyors házi sajtos masnit: a kész leveles tésztába spenótos-fetás tölteléket kenhetünk. Itt azonban még nem fogynak el a jó dolgok: a fonatokra plusz reszelt ...
A hajtovány egy fokkal izgalmasabb verziója érkezik, ráadásul végtelenül magyaros ízekben. Tésztájába karakteres fűszerpaprika kerül, míg a csiga belseje pikáns juhtúrót rejt. Egy ...
A világ top legfinomabb gyümölcsei között biztosan ott van a szamóca illetve az eper. Na de te tudod, mi a különbség közöttük?
NosaltyGyors és ízletes fogások kápráztatnak el: tavaszias zöldséglevessel, karalábéfőzelékkel és fasírttal, illetve mákos-citromos minimuffinnal készülünk.
NosaltyMegdöbbentő, mik történtek a híres Wang mester éttermében.
NosaltySok magyar imádja ezeket a termékeket, azonban ma már cseppet sem olyan jó minőségűek, mint régen.
Odavagy a csokoládék sokszínű világáért? Bármilyen napszakban lecsúszna egy szelet vagy egy tábla csoki? Akkor ez a teszt nem fog ki rajtad!
Nem kell mindig a tradicionális menühármasokhoz ragaszkodni: ma például elmarad a leves, helyét rántott újhagyma veszi át, főétel gyanánt hummuszt tunkolhatunk, édességként pedig ökörszem jár.
A sült töltelék egyike a kedvenc ételeinknek, ami a húsvéti asztalon terítékre kerül. Frissen melegen, de hidegen is nagyon ízletes. Sok zöldséggel és tormával ajánljuk! Jó ...
Az őzgerincformában sült baconös-sajtos csirke egy igazán ínycsiklandó és laktató étel, ami látványra és ízre egyaránt lenyűgöző. A bacon aranybarnára sült és ropogós külsőt ...
Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!
Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!