10 ropogós, kovászos cipó az új kenyér ünnepére

A kovásszal készült kenyér bélzete sűrű, héja ropogós és nem szárad ki olyan hamar, mint a csak élesztővel készült társai. Sőt, akár élesztő nélkül is tudsz kovászt készíteni.

  1. 1.

    Vadkovászos gyökérkenyér

  2. 2.

    Vadkovászos fehér kenyér

  3. 3.

    Kovászos kenyér

  4. 4.

    Vadkovászos hajtogatott kenyér

  5. 5.

    Kenyér mogyoróvajjal

  6. 6.

    Mákos kovászos kenyér

  7. 7.

    Rozsos kovászos kenyér Évi nénitől

  8. 8.

    Dagasztás nélküli kenyér Torma konyhájából

  9. 9.

    Zöldfűszeres-rozsos kovászos kenyér

  10. 10.

    Bolondbiztos, élesztőmentes kovászos kenyér

Legújabb receptek

Nemzeti macaron (fehér csokis-epres)

Magyarországon kevésbé elterjedt, de nekem a svájci habcsókos módszer nagyon bevált a macaronok készítésekor! Nem annyira professzionális, mint az olasz módszer, viszont sokkal biztosabb ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Bécsi krémes

Lajos Mari Házi sütemények című szakácskönyvből készítettem el, most első alkalommal. Nagyon finom lett. Egy kicsit változtattam a hozzávalóknál. Ajánlom mindenkinek!

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!