r
Nosalty Logó

Zöldséges-sajtos rakott csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Zöldséges-sajtos rakott csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 819 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3277 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 119 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74.2 g

Zsír

  • Összesen
    43.1 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    266 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1968.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    354 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    126 mg
  • Foszfor
    841 mg
  • Nátrium
    565 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    478.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    250 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    243 mg
  • Retinol - A vitamin:
    216 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    365 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    106 micro
Összesen 819 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    296.9 g

Zsír

  • Összesen
    172.6 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    1062 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7873.3 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    297 mg
  • Kálcium
    1418 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    504 mg
  • Foszfor
    3365 mg
  • Nátrium
    2258 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    129.8 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1914.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    999 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    141 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    104 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    348 micro
  • Kolin:
    974 mg
  • Retinol - A vitamin:
    862 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    1459 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    424 micro
Összesen 3277 kcal
  • 12% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    284.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    279 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 119 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított vöröshagymát felkockázzuk, kevés olajon megdinszteljük, és a gombát megsütjük rajt.
  2. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, ízlés szerint sózzuk. Olajjal kikent tepsibe fektetjük. Zúzott fokhagymával ízesítjük.
  3. A tejföl felével megkenjük a húst.
  4. A megtisztított, felkarikázott burgonyát a húsra tesszük.
  5. Rátesszük a gombát, megkenjük a maradék tejföllel,és elosztjuk rajt a szeletelt paradicsomot.
  6. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal, a tömlős sajtot halmokba tesszük rá.
  7. Alufóliával letakarva előmelegített sütőben kb 50 percig sütjük, majd fólia eltávolítása után még kb. 20 percig.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 195
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3818
  • Feltöltés dátuma: 2019. április 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zöldséges-sajtos rakott csirkemell
Salamon Csilla 1202 recept

Hús és a köret egyben. Minden jóval megrakva.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...