r
Nosalty Logó

Zöldséges leveles csigák

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Zöldséges leveles csigák
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 534 kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1603 kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 67 kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.3 g

Zsír

  • Összesen
    24.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1010.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    203 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    334 mg
  • Nátrium
    349 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    404.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    159 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    366 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    414 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    278 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    26 micro
  • α-karotin
    109 micro
  • β-karotin
    1532 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    1534 micro
  • Lut-zea
    6001 micro
Összesen 534 kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    60.9 g

Zsír

  • Összesen
    73.8 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3030.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    608 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    306 mg
  • Foszfor
    1003 mg
  • Nátrium
    1046 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    199.3 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    37 mg

VÍZ

  • Összesen
    1214.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    477 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    1099 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    1242 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    835 micro
  • Kolin:
    399 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    326 micro
  • β-karotin
    4595 micro
  • β-crypt
    132 micro
  • Likopin
    4602 micro
  • Lut-zea
    18004 micro
Összesen 1603 kcal
  • 4% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.5 g

Zsír

  • Összesen
    3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    123.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    41 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    188 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    188 micro
  • Lut-zea
    736 micro
Összesen 67 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A leveles tésztát kinyújtjuk, megkenjük a tojással, majd a paradicsommal (vékonyan).
  2. Megszórjuk a cukorral, majd a többi fűszerrel.
  3. A brokkolit kis rózsákra szedjük, egyenletesen rápakoljuk a tésztára, és rászórjuk a kukoricát is.
  4. Feltekerjük és 2-3 cm-es darabokra, felvágjuk.
  5. Az így kapott csigákat sütőpapíros tepsire ültetjük, körbe és a tetejét megkenjük a maradék tojással, és sütőben kisütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 68
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 2838
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom, egyszerű kis vendégváró falatkákat hoztam ma Nektek. Frissen a legjobb, de hidegen is jól csúszik! Farsangi bulira is szuper!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...