r
Nosalty Logó

Zöldborsós csirkével töltött cannelloni tejszínben

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Iluska
Zöldborsós csirkével töltött cannelloni tejszínben
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 875 kcal
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 4374 kcal
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 182 kcal
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    60.2 g

Zsír

  • Összesen
    28.7 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    158 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1245 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    158 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    131 mg
  • Foszfor
    699 mg
  • Nátrium
    143 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    90.7 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    283.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    299 micro
  • Kolin:
    187 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    292 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1505 micro
Összesen 875 kcal
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    300.8 g

Zsír

  • Összesen
    143.4 g
  • Telített zsírsav
    53 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    788 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6225.1 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    521 mg
  • Kálcium
    791 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    653 mg
  • Foszfor
    3493 mg
  • Nátrium
    716 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    453.6 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    36 mg

VÍZ

  • Összesen
    1418 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    671 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    136 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    82 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    120 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1496 micro
  • Kolin:
    935 mg
  • Retinol - A vitamin:
    547 micro
  • α-karotin
    63 micro
  • β-karotin
    1459 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7527 micro
Összesen 4374 kcal
  • 13% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    259.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    314 micro
Összesen 182 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet apróra vágjuk, borssal, őrölt koriandermaggal ízesítjük, félretesszük. Egy evőkanálnyi zsíron megfonnyasztjuk a lila hagymát. Sózzuk. Hozzákeverjük a borsót. Puhára pároljuk. A csirkemellet egy másik teflonban a maradék zsíron megpirítjuk. Ha kész, összeöntjük a hagymás borsóval.
  2. A tésztákat a tenyerünkbe vesszük, és elkezdjük megtölteni. Vajazott tepsibe egymás mellé sorakoztatjuk. Ha mindet megtöltöttük, ráöntjük a főzőtejszínt (el kell, hogy lepje a tésztákat). Reszelt sajttal megszórjuk. 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 30-40 perc alatt készre sütjük. Lapátkanállal alányúlva tálaljuk. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 111
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2658
  • Feltöltés dátuma: 2017. július 02.

Ajánló

A tésztákat nem kell előtte megfőzni, viszont el kell, hogy lepje a tejszín. Ha még sem lepné, kevés tejjel ajánlatos gazdagítani!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy téli délután készítettem el ezt az ételt, és annyira tetszett a vendégeknek, hogy mondták is -ettől jobb ételt nem is csinálhattam volna....

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...