r
Nosalty Logó

Zöldborsós csirkemájragu

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Gubigabi
Zöldborsós csirkemájragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 317 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1266 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 87 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.8 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    518 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    907.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    84 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    563 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.5 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    290.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4994 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    25 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    70 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    953 micro
  • Kolin:
    321 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4935 micro
  • α-karotin
    83 micro
  • β-karotin
    646 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    1347 micro
  • Lut-zea
    1923 micro
Összesen 317 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    123.3 g

Zsír

  • Összesen
    46.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    2070 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3630.3 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    335 mg
  • Kálcium
    224 mg
  • Vas
    60 mg
  • Magnézium
    267 mg
  • Foszfor
    2252 mg
  • Nátrium
    464 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.2 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1163.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19974 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    99 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    279 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    92 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    11 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    66 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3812 micro
  • Kolin:
    1285 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19740 micro
  • α-karotin
    331 micro
  • β-karotin
    2584 micro
  • β-crypt
    66 micro
  • Likopin
    5386 micro
  • Lut-zea
    7690 micro
Összesen 1266 kcal
  • 9% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    142 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    248.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1366 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    261 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1350 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    177 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    368 micro
  • Lut-zea
    526 micro
Összesen 87 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kevés olajon az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a csirkemájat és fehéredésig sütjük. Sózzuk, borsozzuk.
  3. Rátesszük az apróra vágott fokhagymát, a felkockázott paradicsomot és lefedve 10 percig pároljuk.
  4. A zöldborsót (én fagyasztottat használtam) is rázúdítjuk és készre főzzük.
  5. Tálalhatjuk párolt rizzsel vagy burgonyapürével is.
  6. Köret nélkül "fehérjenapon" a diétázóknak.
  • Receptkönyvben: 237
  • Tegnapi nézettség: 22
  • 7 napos nézettség: 109
  • Össznézettség: 68167
  • Feltöltés dátuma: 2010. december 20.

Ajánló

Egyszerű, gyors és ízletes ebéd vagy vacsora.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zöldborsós csirkemájragu
Gubigabi 20 recept

Nagyon szeretjük a csirkemájat minden formában. Baconbe tekerve sütve, hagymás raguként, resztelve. Most valami újra vágytam, íme az eredmény. Nagyon finom lett. A lényeg a friss máj és a zsenge zöldborsó (konzerv kizárva).

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...