r
Nosalty Logó

Zöldborsós csirkemájpörkölt

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Brigi
Zöldborsós csirkemájpörkölt
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 338 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1345 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 95 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    25.2 g

Zsír

  • Összesen
    17 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    431 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    751.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    70 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    463 mg
  • Nátrium
    98 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    274.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4153 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    789 micro
  • Kolin:
    266 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4113 micro
  • α-karotin
    54 micro
  • β-karotin
    450 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    693 micro
  • Lut-zea
    1343 micro
Összesen 338 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    100.8 g

Zsír

  • Összesen
    68.1 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    1725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3006.9 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    279 mg
  • Kálcium
    194 mg
  • Vas
    49 mg
  • Magnézium
    220 mg
  • Foszfor
    1852 mg
  • Nátrium
    390 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1098.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16613 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    83 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    274 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    54 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3156 micro
  • Kolin:
    1063 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16450 micro
  • α-karotin
    215 micro
  • β-karotin
    1801 micro
  • β-crypt
    61 micro
  • Likopin
    2773 micro
  • Lut-zea
    5373 micro
Összesen 1345 kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    4.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    123 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    213.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    78.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1182 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    225 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1170 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    128 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    197 micro
  • Lut-zea
    382 micro
Összesen 95 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát felkockázzuk, üvegesre pirítjuk az olajon, a paprikát rászórjuk, beletesszük a májat, paradicsomot, paprikát. (Utóbbiakat a végén érdemes kiszedni.)
  2. Hozzáadjuk a borsót, kevés vízzel felöntjük, hozzáadjuk a bort, fokhagymát apróra vágva, majd fedő alatt puhára pároljuk a májat és a borsót. A végén borsozzuk és sózzuk.
  • Receptkönyvben: 64
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 33
  • Össznézettség: 11552
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 10.

Ajánló

Tészta, galuska vagy rizs illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyakran készítettünk ilyesmit gyerekkoromban, vörösbort és fokhagymát nem volt szokás beletenni, illetve kicsit másként készült az eredeti, "otthoni" verzió. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...