r
Nosalty Logó

Zacskóban sült egész liba

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Zacskóban sült egész liba
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1150 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 5748 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 128 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    140.9 g

Zsír

  • Összesen
    45.1 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    504 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3096.3 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    102 mg
  • Kálcium
    214 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    214 mg
  • Foszfor
    1987 mg
  • Nátrium
    542 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    583.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    125 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    86 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    249 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 1150 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    704.6 g

Zsír

  • Összesen
    225.3 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    2520 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    15481.3 g
  • Cink
    74 mg
  • Szelén
    508 mg
  • Kálcium
    1071 mg
  • Vas
    96 mg
  • Magnézium
    1071 mg
  • Foszfor
    9937 mg
  • Nátrium
    2709 mg
  • Réz
    11 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.4 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    45 mg

VÍZ

  • Összesen
    2918.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    626 micro
  • B6 vitamin:
    22 mg
  • B12 Vitamin:
    15 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    430 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    12 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    138 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1244 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    360 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 5748 kcal
  • 17% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Kolin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.7 g

Zsír

  • Összesen
    5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    345.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    222 mg
  • Nátrium
    60 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 128 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az egész libát befűszerezzük fűszersóval, és a hasába beletesszük a 2 db birsalmát.
  2. A burgonyát meghámozzuk, és négy felé vágjuk őket.
  3. A befűszerezett libát beletesszük a sütőzacskóba, köréje pedig a felvágott burgonyát, amit megszórunk rozmaringgal.
  4. A sütőzacskót bekötjük, a tetejét megböködjük, és betesszük a sütőbe sülni.
  5. A sütés vége felé kivesszük, szétvágjuk a zacskót, és így sütjük tovább, míg kész nem lesz!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Receptkönyvben: 69
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 70
  • Össznézettség: 41089
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom lett! A birsalma különleges ízt adott neki!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...