Zacskóban sült egész liba
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 17% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
1150
kcal
- 17% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
5748
kcal
- 17% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Kolin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 140.9 g
Zsír
-
Összesen 45.1 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 504 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3096.3 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 102 mg
-
Kálcium 214 mg
-
Vas 19 mg
-
Magnézium 214 mg
-
Foszfor 1987 mg
-
Nátrium 542 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 39.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 583.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 125 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 86 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 28 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 249 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 72 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 14 micro
Összesen
1150
kcal
- 17% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Kolin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 704.6 g
Zsír
-
Összesen 225.3 g
-
Telített zsírsav 89 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 58 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 29 g
-
Koleszterin 2520 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 15481.3 g
-
Cink 74 mg
-
Szelén 508 mg
-
Kálcium 1071 mg
-
Vas 96 mg
-
Magnézium 1071 mg
-
Foszfor 9937 mg
-
Nátrium 2709 mg
-
Réz 11 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 196.4 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 45 mg
VÍZ
-
Összesen 2918.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 626 micro
-
B6 vitamin: 22 mg
-
B12 Vitamin: 15 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 430 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 15 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 5 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 12 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 138 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1244 micro
-
Kolin: 91 mg
-
Retinol - A vitamin: 360 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 68 micro
Összesen
5748
kcal
- 17% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Kolin:
-
B6 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.7 g
Zsír
-
Összesen 5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 56 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 345.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 222 mg
-
Nátrium 60 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 65.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 14 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 28 micro
-
Kolin: 2 mg
-
Retinol - A vitamin: 8 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
128
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Az egész libát befűszerezzük fűszersóval, és a hasába beletesszük a 2 db birsalmát.
- A burgonyát meghámozzuk, és négy felé vágjuk őket.
- A befűszerezett libát beletesszük a sütőzacskóba, köréje pedig a felvágott burgonyát, amit megszórunk rozmaringgal.
- A sütőzacskót bekötjük, a tetejét megböködjük, és betesszük a sütőbe sülni.
- A sütés vége felé kivesszük, szétvágjuk a zacskót, és így sütjük tovább, míg kész nem lesz!
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 120 perc
- Receptkönyvben: 69
- Tegnapi nézettség: 5
- 7 napos nézettség: 70
- Össznézettség: 41089
- Feltöltés dátuma: 2013. november 10.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Nagyon finom lett! A birsalma különleges ízt adott neki!