r
Nosalty Logó

Vörösboros-gombás csirkecomb gnocchival

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Hobbychef
Vörösboros-gombás csirkecomb gnocchival
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Csirkecomb

Gnocchi

Tálalás

Összesen 655 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Csirkecomb

Gnocchi

Tálalás

Összesen 1308 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Csirkecomb

Gnocchi

Tálalás

Összesen 86 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    30.9 g

Zsír

  • Összesen
    30.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    249 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    820.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    103 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    434 mg
  • Nátrium
    145 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    442.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    183 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    177 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    113 micro
  • β-karotin
    676 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    683 micro
Összesen 655 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.8 g

Zsír

  • Összesen
    61.9 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    497 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1641.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    87 mg
  • Kálcium
    207 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    174 mg
  • Foszfor
    869 mg
  • Nátrium
    289 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    90.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    884.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    366 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    108 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    145 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    174 micro
  • Kolin:
    353 mg
  • Retinol - A vitamin:
    242 micro
  • α-karotin
    227 micro
  • β-karotin
    1352 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1366 micro
Összesen 1308 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    110.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    91 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    347 micro
  • Lut-zea
    92 micro
Összesen 86 kcal

Hozzávalók

Csirkecomb

Gnocchi

Tálalás

Elkészítés

Csirkecomb

  1. A combokat sózzuk, borsozzuk.
  2. Egy serpenyőben a combokat -kevés zsíron- mindkét oldalán megsütjük. Kivesszük, félretesszük. A hagymát, paprikát, paradicsomot, gombákat felvágjuk.
  3. A hagymát megdinszteljük, rátesszük a combokat, majd a zöldségeket, fűszerezzük, öntünk rá vörösbort, és fedő alatt pároljuk.

Gnocchi

  1. A krumplikat megpucoljuk, sós vízben megfőzzük.
  2. A krumplikat egy krumplinyomón átnyomjuk, sózzuk, borsozzuk, a tojással és a liszttel összekeverjük, összedolgozzuk.
  3. Amikor már nem ragad, deszkán alaposan összegyúrjuk, kisebb gombócokra osztjuk, ujjnyi vastagságúra sodorjuk, majd két centis darabokra vágjuk.
  4. Sós vízben kifőzzük, vajon átforgatjuk.

Tálalás

  1. Tálalunk, a tányérra szedünk egy combot, mellé gnocchit, rá gombaszószt és egy kanál tejfölt.
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 1310
  • Feltöltés dátuma: 2015. január 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Zavarban lennék, ha meg kellene határoznom, hogy ez most az olaszos vagy a magyaros konyha étele. A lényeg az, hogy nagyon finom. Bár, ha belegondolok, a gnocchi tulajdonképpen a magyar nudli testvére.

Hozzávalók

Csirkecomb

Gnocchi

Tálalás

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...