Virslis rétes
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 15% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 22% Zsír
Összesen
375
kcal
- 15% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 22% Zsír
Összesen
2247
kcal
- 15% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.9 g
Zsír
-
Összesen 25.5 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 95 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1273.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 291 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 195 mg
-
Nátrium 736 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16.3 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 59.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 105 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 25 mg
-
Retinol - A vitamin: 105 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 41 micro
Összesen
375
kcal
- 15% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 107.6 g
Zsír
-
Összesen 153.1 g
-
Telített zsírsav 54 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 62 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 14 g
-
Koleszterin 572 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7641.8 g
-
Cink 13 mg
-
Szelén 163 mg
-
Kálcium 1746 mg
-
Vas 20 mg
-
Magnézium 114 mg
-
Foszfor 1169 mg
-
Nátrium 4416 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 97.9 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 359.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 630 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 50 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 53 micro
-
Kolin: 151 mg
-
Retinol - A vitamin: 629 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 243 micro
Összesen
2247
kcal
- 15% Fehérje
- 13% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.5 g
Zsír
-
Összesen 17.8 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 66 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 887.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 203 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 136 mg
-
Nátrium 513 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 41.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 73 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 73 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 28 micro
Összesen
260
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A réteshez
- A réteslapot óvatosan megkenjük a tömlős sajt harmadával, majd rásimítunk egy másik lapot (ezt minden 2 pár virslinél megismételjük).
- Négyfelé vágjuk, majd a négyzetekbe/téglapokba egy-egy virslit beletekerünk.
- A tepsit kikenjük zsírral, majd a virsliréteseket belerakosgatjuk.
- A felvert tojással megkenjük a tetejüket, megszórjuk szezámmaggal és reszelt sajttal.
- Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a teteje aranybarna lesz.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 89
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 25
- Össznézettség: 44203
- Feltöltés dátuma: 2012. november 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Pékségben lehet kapni virslis croissant-t, amit nagyon szeretek. Igaz, azt leveles tésztából készítik, és nincs sajt a tetején, valamint sajtkrém a tésztájában, de főzelékhez adaléknak igazán megfelelő ez az étel.