r
Nosalty Logó

Virslis-kukoricás muffin

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kattika
Virslis-kukoricás muffin
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 953 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 2861 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 281 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.2 g

Zsír

  • Összesen
    59.3 g
  • Telített zsírsav
    31 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2822.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    837 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    799 mg
  • Nátrium
    1074 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    107.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    437 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    430 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    21 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    204 micro
Összesen 953 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    93.6 g

Zsír

  • Összesen
    177.8 g
  • Telített zsírsav
    92 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    60 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    667 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8468.7 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    167 mg
  • Kálcium
    2511 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    147 mg
  • Foszfor
    2396 mg
  • Nátrium
    3223 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    216.9 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    322.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1310 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    67 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    149 micro
  • Kolin:
    221 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1290 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    220 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    612 micro
Összesen 2861 kcal
  • 11% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    17.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    826.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    245 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    234 mg
  • Nátrium
    314 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    126 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 281 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, és kevés olajon megdinszteljük, majd félretesszük hűlni.
  2. A lisztet a sóval, sütőporral, reszelt sajttal összekeverjük.
  3. Egy másik tálba felverjük a tojást, és összekavarjuk a tejjel.
  4. Ezt hozzákavarjuk a lisztes keverékhez, amihez még hozzáöntjük a felolvasztott vajat, borsozzuk, bazsalikommal megszórjuk, belekavarjuk a vékony karikákra vágott virslit, kukoricát és a dinsztelt hagymát.
  5. A sütőt előmelegítjük, és a masszát egy kanál segítségével belerakjuk muffinpapírral bélelt muffinsütőbe, és készre sütjük, míg kicsit megpirul a tetejük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 153
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 9419
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 09.

Ajánló

Akár egy pohár sör mellé is el tudnám képzelni...

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kattika 126 recept

Igen, már megint virsli. :) De a virslis saláta, és a virslis pizza után is még mindig volt a hűtőben az Ákos által itt hagyott virsliből, amit mindenképp fel akartam használni. Az utolsók így végezték. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...