r
Nosalty Logó

Villámgyors sárgabarackos lepény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
medium
Villámgyors sárgabarackos lepény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 3% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 344 kcal
  • 3% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 2743 kcal
  • 3% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 168 kcal
  • 3% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    203.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    85 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    66.7 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    103.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    986 micro
  • β-crypt
    94 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    117 micro
Összesen 344 kcal
  • 3% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.8 g

Zsír

  • Összesen
    50.5 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    298 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1630.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    109 mg
  • Kálcium
    476 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    152 mg
  • Foszfor
    683 mg
  • Nátrium
    195 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    534 g
  • Cukor
    327 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    831.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1013 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    73 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    164 micro
  • Kolin:
    227 mg
  • Retinol - A vitamin:
    319 micro
  • α-karotin
    136 micro
  • β-karotin
    7884 micro
  • β-crypt
    751 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    934 micro
Összesen 2743 kcal
  • 3% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    100.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    42 mg
  • Nátrium
    12 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.9 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    485 micro
  • β-crypt
    46 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 168 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hozzávalókat a rétesliszt nélkül pár perc alatt habosra keverjük. Ezután beleszitáljuk a réteslisztet, és jól elkeverjük.
  2. Kivajazott közepes méretű tepsibe rakjuk a tésztát.
  3. A sárgabarackot kettévesszük, meghámozzuk és a magház részével lefelé a tésztára rakosgatjuk.
  4. Forró sütőben tűpróbáig sütjük, ha megsült porcukorral megszórjuk a tetejét.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 286
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 88194
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
medium 5 recept

Villámgyorsan elkészíthető fincsi süti. Míg a sütő bemelegszik összállítjuk a tésztát, gyorsan rádobáljuk a gyümölcsöket, és már mehet is sülni. A sárgabaracknak kissé savanykás az íze, a tészta finom édes, így együtt isteni!  

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...