r
Nosalty Logó

Vietnámi pho leves tojással

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Takács Kriszti
Vietnámi pho leves tojással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 374 kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 2254 kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 37 kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.4 g

Zsír

  • Összesen
    13.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    241 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2055.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    364 mg
  • Nátrium
    1476 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    857.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    88 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    78 micro
  • Kolin:
    227 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    233 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    662 micro
Összesen 374 kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    170.2 g

Zsír

  • Összesen
    80.1 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1445 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12333.9 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    286 mg
  • Kálcium
    592 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    358 mg
  • Foszfor
    2184 mg
  • Nátrium
    8857 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    207.4 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    5144 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    771 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    95 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    527 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    470 micro
  • Kolin:
    1364 mg
  • Retinol - A vitamin:
    653 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    1399 micro
  • β-crypt
    38 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3974 micro
Összesen 2254 kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 92% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.9 g

Zsír

  • Összesen
    1.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    210.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    37 mg
  • Nátrium
    151 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    88 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 37 kcal

Elkészítés

  1. A fűszereket egy nagyobb főzőedényben kimérjük és kevés vajon magas hőfokon megpirítjuk. Folyamatosan kavargatjuk, nehogy odaégjen, 1-2 percig. A marhahúst szeletelten is vehetjük, ebből pedig ujjnyi vastag csíkokat vágjunk.
  2. Amikor a fűszerek intenzív illatát elkezdjük érezni, hozzáadjuk még a húscsíkokat és párszor átforgatva addig pirítjuk, amíg kérget nem kap a hús. Ekkor mehet bele egészben a megtisztított és negyedelt vöröshagyma.
  3. Felöntjük vízzel, hozzáadjuk a sót, a szójaszószt és a halszószt, majd kb. 2-2,5 órát főzzük, addig amíg a hús jól át nem puhul. A tésztát külön vízben megfőzzük az elkészítési útmutató szerint.
  4. A tojásokat szintén külön edényben, annyi vízben, ami pont ellepi 10 percig főzzük. Ha elkészült vegyük ki a levesből a húsokat és szűrjük le a levét.
  5. Felkarikázott újhagymával, mungóbab csírával, főtt tojással, limemal és friss korianderrel tálalom.
  • Receptkönyvben: 105
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 1665
  • Feltöltés dátuma: 2021. december 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vietnámi pho leves tojással
Takács Kriszti 133 recept

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...