adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
250g csirkemellfilé300 kcal
-
200g kígyóuborka29 kcal
-
40g sárgarépa15 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
344
kcal
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
500g csirkemellfilé600 kcal
-
400g kígyóuborka58 kcal
-
80g sárgarépa29 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
687
kcal
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
51g csirkemellfilé61 kcal
-
40.8g kígyóuborka6 kcal
-
8.2g sárgarépa3 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
70
kcal
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 57.8 g
Zsír
-
Összesen 6.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 183 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 949 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 58 mg
-
Kálcium 55 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 99 mg
-
Foszfor 592 mg
-
Nátrium 141 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.5 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 400.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 329 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 37 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 25 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 43 micro
-
Kolin: 220 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 1259 micro
-
β-karotin 3037 micro
-
β-crypt 50 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 136 micro
Összesen
344
kcal
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 115.7 g
Zsír
-
Összesen 13.7 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 365 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1898.1 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 115 mg
-
Kálcium 111 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 199 mg
-
Foszfor 1183 mg
-
Nátrium 282 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 20.9 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 801.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 659 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 73 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 49 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 86 micro
-
Kolin: 440 mg
-
Retinol - A vitamin: 45 micro
-
α-karotin 2518 micro
-
β-karotin 6074 micro
-
β-crypt 101 micro
-
Likopin 1 micro
-
Lut-zea 272 micro
Összesen
687
kcal
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
β-karotin
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.8 g
Zsír
-
Összesen 1.4 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 37 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 193.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 11 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 121 mg
-
Nátrium 29 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 81.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 67 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 45 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 257 micro
-
β-karotin 620 micro
-
β-crypt 10 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 28 micro
Összesen
70
kcal
Hozzávalók
-
500 g csirkemellfilé
-
1 db kígyóuborka
-
1 db sárgarépa
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A csirkét vékony szeletekre vágjuk.
- A répát és az uborkát zöldséghámozóval hosszában felszeleteljük.
- A csirkére fektetünk 1-2 répa-, majd uborkaszeletet. Óvatosan feltekerjük.
- Tepsibe rakjuk. Pici vizet öntünk alá, és fóliával lefedve megsütjük. A fóliát levéve, kicsit megpirítjuk.
- Kettévágjuk a tekercset, és a vágott felével felfelé tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés ideje: 40 perc
- Receptkönyvben: 54
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 9673
- Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 25.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Nagyon tetszenek a tekercs formában készült húsok. Szerettem volna, ha szép színes is, nemcsak finom. A két zöldség, amit tölteléknek választottam az uborka és a sárgarépa. Nem nagyon akartam fűszerezni, ezért csak picike sót és borsot tettem rá, így a zöldségek íze még jobban dominál. Ezen bárki változtathat, úgy fűszerezi, ahogy szeretné. Én még esetleg egy pici majorannát raktam volna bele, az nagyon finom a répával. :)