Vaníliás ricotta mousse
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
- 5% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 21% Zsír
-
38g ricotta56 kcal
-
50g görög joghurt52 kcal
-
10g cukor39 kcal
-
0g vanília0 kcal
-
19 kcal
-
50g habtejszín146 kcal
Összesen
312
kcal
- 5% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 21% Zsír
-
150g ricotta225 kcal
-
200g görög joghurt206 kcal
-
40g cukor155 kcal
-
0g vanília0 kcal
-
76 kcal
-
200g habtejszín584 kcal
Összesen
1246
kcal
- 5% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 21% Zsír
-
24.6g ricotta37 kcal
-
32.8g görög joghurt34 kcal
-
6.6g cukor25 kcal
-
0g vanília0 kcal
-
3.3g vaníliás pudingpor12 kcal
-
32.8g habtejszín96 kcal
Összesen
204
kcal
- 5% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.9 g
Zsír
-
Összesen 23.3 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 74 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 273.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 112 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 89 mg
-
Nátrium 59 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21.3 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 59.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 185 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 15 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 181 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 42 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
312
kcal
- 5% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 23.7 g
Zsír
-
Összesen 93.1 g
-
Telített zsírsav 48 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 22 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 296 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1095.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 448 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 356 mg
-
Nátrium 235 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 85.1 g
-
Cukor 46 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 239.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 738 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 61 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 60 mg
-
Retinol - A vitamin: 724 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 170 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
1246
kcal
- 5% Fehérje
- 19% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.9 g
Zsír
-
Összesen 15.3 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 48 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 179.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 73 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 7 mg
-
Foszfor 58 mg
-
Nátrium 39 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 13.9 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 39.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 121 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 10 mg
-
Retinol - A vitamin: 119 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 28 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
204
kcal
Hozzávalók
-
150 g ricotta
-
200 ml görög joghurt
-
4 ek cukor
-
1 db vanília
-
200 g habtejszín
Elkészítés
- A ricottát a joghurttal, cukorral, a vanília rúd kikapart magjával és a desszertöntet porral krémesre kavarjuk.
- A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan a ricotta krémhez kavarjuk. Poharakba osztjuk, és kb. 1 órára hűtőbe tesszük.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 38
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 4170
- Feltöltés dátuma: 2013. december 27.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A krémet rétegezhetjük apróra tördelt csokoládés cookie-val vagy gyümölccsel is.