Vajkrém
- 2% Fehérje
- 47% Szénhidrát
- 42% Zsír
- 2% Fehérje
- 47% Szénhidrát
- 42% Zsír
-
500g tej280 kcal
-
257 kcal
-
150g cukor581 kcal
-
10g vaníliás cukor39 kcal
-
250g margarin1793 kcal
- 2% Fehérje
- 47% Szénhidrát
- 42% Zsír
-
51.2g tej29 kcal
-
6.9g vaníliás pudingpor26 kcal
-
15.3g cukor59 kcal
-
4 kcal
-
25.6g margarin183 kcal
- 2% Fehérje
- 47% Szénhidrát
- 42% Zsír
- 9% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 1.3 g
Zsír
-
Összesen 17.7 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 73.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 48 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 1 mg
-
Foszfor 2 mg
-
Nátrium 22 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 20.3 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 3.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 171 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 160 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 127 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
- 2% Fehérje
- 47% Szénhidrát
- 42% Zsír
- 9% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 15.6 g
Zsír
-
Összesen 211.8 g
-
Telített zsírsav 43 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 97 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 61 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 877.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 580 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 21 mg
-
Nátrium 263 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 243.3 g
-
Cukor 180 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 46.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2048 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 23 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 233 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 3 micro
-
Kolin: 31 mg
-
Retinol - A vitamin: 1920 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1525 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
- 2% Fehérje
- 47% Szénhidrát
- 42% Zsír
- 9% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 1.6 g
Zsír
-
Összesen 21.7 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 89.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 59 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 1 mg
-
Foszfor 2 mg
-
Nátrium 27 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 24.9 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 4.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 209 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 24 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 196 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 156 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Hozzávalók
-
5 dl tej
-
1.5 tasak vaníliás pudingpor
-
15 dkg cukor
-
1 csomag vaníliás cukor
-
25 dkg margarin
Elkészítés
- A pudingot a csomag hátulján feltüntetett leírás alapján elkészítjük.
- Mikor kihűlt, a szobahőmérsékletű margarint géppel kikeverjük, és a pudingot darabokban adjuk hozzá. Csomómentesre keverjük.
- Receptkönyvben: 278
- Tegnapi nézettség: 22
- 7 napos nézettség: 85
- Össznézettség: 87349
- Feltöltés dátuma: 2010. április 23.
Ajánló
Egy 26 cm átmérőjű torta betöltésére alkalmas mennyiséget kapunk ezekből a hozzávalókból. Ha adunk hozzá ízlés szerint: - keserű kakaóport -> csokoládé torta - rum aroma + áttört gesztenyepüré -> gesztenye torta - eper vagy más gyümölcs -> epres vagy más gyümölcsös torta - rum aroma + darált dió -> dió torta ha a felét keverjük be kakaóporral, akkor csinálhatunk fele csokikrémes, fele vanília krémes szeletet, tortát vagy roládot Ez egy alapkrém, amit szinte bármivel lehet ízesíteni.
Receptjellemzők
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Mikor cukrásznak tanultam anno, akkor jártunk Kabinetre. Ez mondhatni az iskolán belül történt, csak más épületben. Ez gyakorlati oktatás volt, mikor tanártól tanulhattunk gyakorlati dolgokat. Ott használtuk ezt a receptet egy apró különbséggel: a cukrászok (legalább is ott, ahol én megfordultam akkoriban) krémport használtak, nem pudingport. Szinte talán ugyanaz, de nekem itthon így bevált.