Vajas-citromos szardíniakrém
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 40% Zsír
Összesen
236
kcal
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 40% Zsír
Összesen
945
kcal
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 40% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 6.5 g
Zsír
-
Összesen 23.2 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 89 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 343.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 104 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 132 mg
-
Nátrium 80 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 25.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 179 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 48 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 24 mg
-
Retinol - A vitamin: 176 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 40 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
236
kcal
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 40% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 26.1 g
Zsír
-
Összesen 92.6 g
-
Telített zsírsav 52 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 27 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 357 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1373 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 54 mg
-
Kálcium 416 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 47 mg
-
Foszfor 530 mg
-
Nátrium 321 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.9 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 103.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 716 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 9 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 193 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 97 mg
-
Retinol - A vitamin: 703 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 159 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
945
kcal
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 40% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 11.1 g
Zsír
-
Összesen 39.2 g
-
Telített zsírsav 22 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 151 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 581.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 176 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 225 mg
-
Nátrium 136 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 43.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 303 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 82 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 41 mg
-
Retinol - A vitamin: 298 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 67 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
401
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A halat leszűrjük, villával szétnyomkodjuk.
- A vajat kézi mixerrel elkeverjük, majd hozzákeverjük a halat és a reszelt hagymát.
- A krémet sóval, borssal és citromlével ízlés szerint ízesítjük.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 74
- Tegnapi nézettség: 4
- 7 napos nézettség: 36
- Össznézettség: 20175
- Feltöltés dátuma: 2016. december 03.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Finom szendvicskrém. Friss kenyérrel vagy pirítóssal.