Tyúksült krumplipürével
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Miss Sweetly
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 11% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 16% Zsír
A sülthez
A krumplipüréhez
Összesen
1101
kcal
- 11% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 16% Zsír
A sülthez
-
2000g tyúk2365 kcal
-
24g napraforgó olaj212 kcal
-
0g majoranna0 kcal
-
0g só0 kcal
-
100g alaplé7 kcal
A krumplipüréhez
Összesen
4406
kcal
- 11% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 57.3 g
Zsír
-
Összesen 79.4 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 35 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 20 g
-
Koleszterin 206 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1122.8 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 40 mg
-
Kálcium 139 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 99 mg
-
Foszfor 513 mg
-
Nátrium 322 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 36.1 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 336.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 420 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 41 mg
-
D vitamin: 28 micro
-
K vitamin: 43 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 21 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 45 micro
-
Kolin: 192 mg
-
Retinol - A vitamin: 401 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 231 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 17 micro
Összesen
1101
kcal
- 11% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 229.2 g
Zsír
-
Összesen 317.4 g
-
Telített zsírsav 77 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 138 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 81 g
-
Koleszterin 825 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4491.3 g
-
Cink 17 mg
-
Szelén 161 mg
-
Kálcium 558 mg
-
Vas 16 mg
-
Magnézium 397 mg
-
Foszfor 2052 mg
-
Nátrium 1288 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 144.2 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 1345 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1680 micro
-
B6 vitamin: 6 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 27 mg
-
C vitamin: 166 mg
-
D vitamin: 110 micro
-
K vitamin: 172 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 83 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 180 micro
-
Kolin: 766 mg
-
Retinol - A vitamin: 1603 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 923 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 68 micro
Összesen
4406
kcal
- 11% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 66% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.4 g
Zsír
-
Összesen 8.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 23 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 125.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 57 mg
-
Nátrium 36 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 37.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 47 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 21 mg
-
Retinol - A vitamin: 45 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 26 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
123
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A sülthez
- Tyúkhúslevest főzünk: A receptnek ez a fele a Tyúkhúsleves receptemnél van részletezve.
- Amikor a tyúkhúsleves elkészült, és kiszedtük belőle a húst, ha egészben főztük, eldaraboljuk, és tepsibe rakjuk. Ízesítjük: sóval, majorannával, olajjal vagy kacsazsírral meglocsoljuk, és magas hőfokon pirosra sütjük. Miközben sütjük, meglocsolhatjuk kicsit a saját leveséből kimert kevés lével.
- Elkészítjük a krumplipürét: Kockára vágjuk a krumplit, egy lábasba tesszük, felöntjük vízzel, hogy ellepje, sózzuk. Ha puhára főtt, levét leöntjük, krumplinyomón áttörjük, hozzátesszük a margarint, és kevés tejet keverünk hozzá.
- Amikor a tyúksült elkészült, a krumplipürével, és bármilyen savanyúsággal kínálhatjuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 52
- Tegnapi nézettség: 4
- 7 napos nézettség: 29
- Össznézettség: 26204
- Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 05.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Miss Sweetly
97 recept
Nem tudtam a fényképeket egybe szerkeszteni, ezért egy receptből két recept lett. Először levest készítünk, majd a levesből kiszedett, főtt tyúkhúsból elkészítjük a sültet. A levesfőzés leírása a Tyúkhúsleves receptemnél található.