r
Nosalty Logó

Trüffeltorta, fehéren-feketén

0,0

0 ÉRTÉKELÉS24 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
pamelie
Trüffeltorta, fehéren-feketén
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

471
Kalória
5.7g
Fehérje
46.6g
Szénhidrátok
29.9g
Zsír
47.4g
Víz
113.2g
Koleszterin
2.5g
Rost
31.9g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Összesen 471 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Összesen 4697 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Összesen 355 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    29.9 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    113 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    339.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.6 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    47.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    164 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    161 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 471 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.3 g

Zsír

  • Összesen
    298.6 g
  • Telített zsírsav
    164 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    95 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    1132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3399.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    797 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    479 mg
  • Foszfor
    1437 mg
  • Nátrium
    556 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    466.3 g
  • Cukor
    319 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

Víz

  • Összesen
    474.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1640 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    234 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    133 micro
  • Kolin:
    561 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1611 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    352 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    814 micro
Összesen 4697 kcal
  • 5% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    22.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    256.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.1 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    35.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    124 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 355 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojást és a cukrotalaposan felverjük, hozzáadjuk az olajat, ezzel is habosra verjük.
  2. A lisztet összeszitáljuk a kakaóval, a szódabikarbónával, a keményítővel, majd beleforgatjuk a tojásba.
  3. Megsütjük, két lapba vágjuk.
  4. A trüffelkrémhez felmelegítjük a tejszín két adagban, 3/2 dl arányban, a nagyobb adagban elkeverjük a fehér csokit, a másikban az étcsokit, és legalább 6 órára hűtőbe tesszük.
  5. Ha már jó hidegek, kemény habot verünk belőlük.
  6. Az alsó lapot meglekvározzuk, megkenjük az étcsokis krémmel, rátesszük a másik lapot, meglekvározzuk, ráhalmozzuk a fehér csokis trüffelt, és bekenjük az oldalakat is.
  7. Fahéjjal megszórjuk.

Recept infó

  • Sütés ideje: 20 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

"35 éves lettem én, meglepetés-e sütemény, egye - vigye. " (Bocsánatot kérek, József Attila) Nem elég, hogy öregszem, még fogyózom is. Úgy döntöttem, hogy ezen a napon megteszek (megeszek) mindent, amitől általában tiltva vagyok mostanság. "Ő", ha szabad így neveznem ezt a sütit, volt a hab a kávén, hogy stílszerű legyek.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Fordított epertorta

Nincs csodásabb alapanyag az epernél, ami az egyik legjobb dolog a késő tavaszban. Mi imádjuk, mindenféle formában: most egy egy fordított epertortát készítettünk, ami a legnagyszerűbb ...

Gerzsenyi Flóra

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!